Vinkevindue - VinduesfolieVinkevindue - VinduesfolieVinkevindue - Vinduesfolie
Vinkevindue - Vinduesfolie
Vinkevindue - Vinduesfolie Vinkevindue - Vinduesfolie Vinkevindue - Vinduesfolie Vinkevindue - Vinduesfolie
Varenummer: K770588

Vinkevindue - Vinduesfolie

Fra
695,00 DKK
Fra
695,00 DKK
Beskrivelse

Detaljer

Dekorer dit vinkevindue med denne farverige og yderst dekorative vinduesfolie. Du kan montere folien i det vindue, hvor børnene i daginstitutionen skal vinke farvel til deres forældre, og dermed hjælpe børnene til at få sagt farvel på en tryg og god måde. 

Folien består af vinkehænder og bogstaver, og der kan vælges mellem sorte, hvide eller multifarvede hænder og bogstaver. 

Vinkehænderne og bogstaverne trykkes på en gennemsigtig folie, som monteres som et helt stykke på vinduet.

Montering
Hvis du selv vil stå for monteringen, anbefaler vi at du benytter et monteringskit ved montering af gulvfolien. Har du ikke mod på selv at montere folien, så er vi gerne behjælpelig med dette. Vælg "Ønsker tilbud på montering" når du lægger dette gulvfolie i kurven, så vil du blive kontaktet af en medarbejder.

Grundet forskellig brug, rengøring og slid kan der ikke garanteres for holdbarheden. Vi kan ikke garantere at vinduesfolien ikke efterlader mærker/nuancer ved afmontering.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en folieløsning til dig. Hvis du er interesseret i vinduesfolie eller andre typer folie, så tøv ikke med at kontakte os på 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Yderligere information

Yderligere information

Varenummer K770588