Whiteboard Curve - Uden ramme - Flere størrelser | EXAKT

Shop

Whiteboard Curve - Uden ramme

Varenummer: k701516 Kategori Mærker , , ,

Fra 1.295,00 DKK ekskl. moms

Skab en attraktiv kontrast til væggen med Curve tavlen. Den er afsluttet med en afrundet, sort kant der bidrager til det elegante look. Curve egner sig særligt godt til at gøre arbejdsmiljøet stilet og funktionelt på samme tid.

Ryd
  Reset options

Skab en attraktiv kontrast til væggen med Curve tavlen. Den er afsluttet med en afrundet, sort kant der bidrager til det elegante look. Curve egner sig særligt godt til at gøre arbejdsmiljøet stilet og funktionelt på samme tid.

Perfekt harmoni mellem design og funktionalitet

Som en kamæleon kan disse white­boards tilpasse deres omgivelser med form og farve. Det rammeløse design giver en unik mulighed for at bruge white­boardtavler til at styrke indretningen. Vi tilbyder ende­løse muligheder, for at lege med farver, former og størrelser. Tavlerne produceres også som kridt-tavle i enten grå eller grøn. Alle tavlerne er magnetiske, og har samme funktionalitet som et whiteboard.

Print på Curve giver det sidste touch

Det er muligt at printe hvad som helst på Curve whiteboards. Vælg selv om du ønsker en diskret grafik, der passer ind i omgivelsernes farvepalette, et helprint af naturbilleder, infografik, planlægningselementer eller noget helt andet. Der er ingen begrænsninger for hvad der er muligt. Forespørg på pris for print på din Curve tavle.

Beklæd væggene med mange Curve tavler

På samme måde som Sharp kan sammensættes til en uendelig tavle med umærkelige overgange, kan flere Curve paneler med fordel monteres ved siden af hinanden. Vi anbefaler at de enkelte ­paneler placeres med luft imellem, da de afrundede hjørner og ­sorte kanter på denne måde kommer bedst til sin ret. Dit kontormiljø bliver både lysere og mere kreativt med Curve.

Få udskåret dit logo på tavlen

Der er endeløse muligheder for udskæring og farvelægning på Curve whiteboards. Hvis du kan tænke det, er det muligt. Vi udskærer dit logo og giver det den farve du ønsker. Få udskåret diverse former, både indvendigt og udvendigt på tavlen med den ønskede finish. Book et uforpligtende møde på 98 19 35 33, så laver vi en skræddersyet løsning og giver dig en pris.

Vælg mellem:

 • 58 x 88 cm
 • 88 x 118 cm
 • 88 x 178 cm
 • 98 x 98 cm
 • 98 x 148 cm
 • 98 x 198 cm
 • 118 x 148 cm
 • 118 x 178 cm
 • 118 x 238 cm
 • 118 x 298 cm

Livstidsgaranti
Produktet er en del af vores Chameleon-serie, hvor vi yder livstidsgaranti på den skrivbare overflade på alle whiteboardtavler. Det betyder, at vi garanterer for overfladens holdbarhed, så du nemt kan både skrive og rengøre whiteboardtavlen i hele dens levetid.

Produkttype

Størrelse

, , , , , ,

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os