Whiteboard i specialmål - EXAKT

Shop

Whiteboard i specialmål

Varenummer: K700021 Kategori

Fra 285,00 DKK ekskl. moms

Whiteboardtavler fremstillet i emaljeret stål med stålkeramisk overflade og 25 års garanti på tavleoverfladen. Kan opsættes vertikalt eller horisontalt. Alle tavler er skrivbare og magnetiske og kan anvendes til mange forskellige formål – med det rette tilbehør får du det komplette udbytte af din tavle.

Ryd
  Reset options

Whiteboardtavler fremstillet i emaljeret stål med stålkeramisk overflade og 25 års garanti på tavleoverfladen. Kan opsættes vertikalt eller horisontalt.

Whiteboardtavler er praktiske og alsidige, da de kan anvendes i mange forskellige rum og i mange forskellige situationer. i alle rum:

 • undervisning
 • mødelokaler
 • gangarealer
 • osv.

Stålkeramisk kvalitet
Denne whiteboardtavle har stålkeramisk (keramisk emalje) overflade, hvilket er den bedste kvalitet indenfor whiteboardtavler. Emaljen brændes ved 800 grader og er ved normal brug nærmest umulig at ridse. Overfladen er magnetisk og fuldstændig lukket, hvorfor den også er særdeles nem at rengøre.

Hos EXAKT foretrækker vi at sælge den stålkeramiske whiteboardtavle. Den giver vores kunder den bedste overflade og den længste holdbarhed. Vi tør godt at sige, at vi er Danmarks mest fleksible tavleleverandør. Vi kan levere alle tavler i specialmål og ved brug af vores tilbehør giver vi desuden 25-års garanti på overfladen.

Tavlen er skrivbar og magnetisk, og kan anvendes til mange forskellige formål – med det rette tilbehør får du det komplette udbytte af din tavle.

Tavlerne har aluminiumsprofil med grå afrundede plastikhjørner. Whiteboardtavlerne leveres som standard med plast pennebakke og det nødvendige monteringsmateriale.

Produkttype
Whiteboardtavle

Materiale
Stålkeramisk overflade med ramme i aluminium

Mål
Denne whiteboardtavle fremstilles i specialmål. Du finder prisen på din whiteboardtavle i specialmål ved at runde op til nærmeste standardstørrelse. Standardstørrelserne er:

 • 21 x 30 cm
 • 30 x 42 cm
 • 45 x 60 cm
 • 60 x 90 cm
 • 90 x 120 cm
 • 90 x 180 cm
 • 100 x 100 cm
 • 120 x 100 cm

For at bestille whiteboardtavlen vælger du blot den rigtige standardstørrelse og indtaster din ønskede størrelse i tekstfeltet.

Kvalitetsgaranti
Vi leverer kun whiteboards i højeste kvalitet, og du er garanteret 10 års garanti. Det giver dig tryghed som kunde hos EXAKT.

Montering
Der medfølger alt det nødvendige monteringsmateriale. Vi er selvfølgelig behjælpelig med at montere din nye whiteboardtavle. Vælg blot at du ønsker at modtage tilbud på montering af tavlen, når du køber den her på siden.

Kontakt EXAKT
Vores konsulenter og grafikere er altid klar til at hjælpe med at finde en tavleløsning til dig. Hvis du er interesseret i whiteboardtavler i specialmål eller andre typer tavler, så tøv ikke med at kontakte os på 98 19 35 33. Vi hjælper dig med at finde en løsning, der matcher dit behov og din prisramme. Eller send os en mail på exakt@exakt.dk, så kontakter vi dig.

Produkttype

Størrelse

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os