Letvægtstavle til Partnerline skinne - EXAKT

Shop

Letvægtstavle til Partnerline skinne

Varenummer: k702210 Kategori

Fra 1.235,00 DKK ekskl. moms

En tung og besværlig tavle at flytte rundt på – nej, vel? Her er en let whiteboardtavle, som passer til Partnerline Skinnesystem. Tavlen er af letvægtsmaterialer, hvilket gør, at tavlen let kan køre frem og tilbage på skinnen. Samtidig undgår du at skulle løfte en tung tavle, hvis du ønsker at skifte dens placering.

Ryd
 • Vælg denne mulighed, hvis du ønsker at modtage et tilbud på montering af denne vare.

  Reset options

En tung og besværlig tavle at flytte rundt på – nej, vel? Her får du en let whiteboardtavle, som passer til Partnerline Skinnesystem.

Tavlen er af letvægtsmaterialer, hvilket gør, at tavlen let kan køre frem og tilbage på skinnen. Samtidig undgår du at skulle løfte en tung tavle, hvis du ønsker at skifte dens placering.

Skal du have flere forskellige tavler i klasselokalet? Så er skinnesystemet fra Partnerline en oplagt mulighed. Du kan let køre tavlerne frem og tilbage og få dem til at skifte plads.

Tavleoverfladen er fremstillet i emaljeret stål i høj kvalitet, hvilket giver en flot og holdbar overflade. Tavlen er desuden magnetisk og kan aftørres med en tør klud.

Ved at sætte flere letvægtstavler ved siden af hinanden på skinnen, kan du hurtigt forberede en model eller opgaver, som skal benyttes senere i timen – og skjule dem bag den anden tavle, indtil eleverne må se dem. Tavlen er oplagt til undervisning eller i møde- eller konferencelokalet.

Tavlen leveres inkl. adaptorsæt og en pennehylde i hvid.

Adaptorsæt indeholder alle materialer, som skal benyttes til montering af tavlen på skinnen. Sættet indeholder også distancebrikker, som kan monteres på tavlen, for at den kan køre frem og tilbage over/under en anden Partnerline tavle.

Materialer

 • Overflade i whiteboard
 • Profil i aluminium
 • Hjørnestykker i plastik

Størrelse
Vælg mellem:

 • 60 x 90 cm
 • 90 x 120 cm
 • 90 x 180 cm
 • 120 x 180 cm
 • 120 x 120 cm

Print
Denne tavle kan også leveres med print, hvis du f.eks. har behov for et årshjul, kalender eller andet motiv på tavlen. Kontakt os på tlf. 9819 3533 eller exakt@exakt.dk for at høre mere om priserne og mulighederne for motiv på tavlen.

Størrelse

, , , , , ,

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Kontakt os